Partners waar wij mee samenwerken

_________________

Hayward zwembadmateriaal filters pompen toebehoren

Hayward leverd prijs qualiteit topproducten voor zwembadinstallaties. Hun patroon-filters, filterpompen en zoutelectrolyse-systemen maken uw zwembad onderhoudsvriendelijk en energiezuinig.

T&A aquatop rolluiken zijn onze go-to partner voor een duurzaam en esthetische oplossing voor zwembadafdekkingen. Ruime keuze in type en kleur bied de kans een zwembad volledig te personaliseren.

De Badu reeks van Speck is een hoogwaardig energiezuinig premium pompenmerk. Een meerprijs aan de kassa maar wel een lange zorgeloze levensduur gegarandeerd.

RivieraPool RivieraPools Riviera Pool Pools Zwembaden Monoblok.

Voor wie een polyester kuip zou willen installeren is er geen betere keuze dan een Riviera monoblok. Dit hoogwaardig product van duitse kwaliteit is snel geplaatst, goed geïsoleerd en verkrijgbaar in talloze maten, vormen en kleuren.

Renolit is marktleider op gebied van zwembadfolie. Deze liners bieden een hoge kleurvastheid bij blootstelling aan UV-licht en het chloorgehalte van het water. Had u liever wat meer karakter aan uw bad gegeven, dan is de "Alkor touch" serie zeker het bekijken waard.

Ezarri levert spaanse mozaïek in alle denkbare kleuren, stijlen en afwerkingen. Wilt u een volledig gepersonaliseerd bad? In dit gamma vind u ongetwijfeld uw smaak terug.

Al sinds 1983 heeft Maytronics ervaring met het produceren van kuisrobots voor privézwembaden. Met een groot gamma aan types, systemen en prestaties bieden zij voor iedereen een correcte oplossing.

Waterco produceert premium filtersystemen van alle types. Wij werken voornamelijk met hun hoogwaardige Lacron filters en de gepatenteerde multicycloon centrifugaal-filter systemen.