Technische Installaties

__________

FILTERINSTALLATIE

~

Het hart van elk zwembad is een goed werkende filterinstallatie. Er zijn vele verschillende mogenlijkheden in het plaatsen van uw filterinstallatie.

Hiertussen kan onderscheid worden gemaakt in energiezuinigheid, waterverbruik, gebruiksvriendelijkheid en automatisering.

WATERBEHANDELING

~

De filterinstallatie is het hart van uw zwembad, en correct behandeld water houdt het gezond. De tijd van wekelijks zelf het water na te meten en manueel producten toe te voegen ligt reeds ver achter ons.

Een meting met grotere nauwkeurigheid en constante digitale feedback, een lager benodigd chloorgehalte in het water en automatische toevoeging van producten zijn slechts enkele motivaties voor een geautomatiseerd systeem.

AFDEKKINGEN

~

De eerste stap naar een energiezuinig zwembad is zorgen voor een correcte afdekking van het zwembad.

Een automatische afdekking houdt het water niet alleen warm. Als u opteerd voor een solar rolluik wordt energie uit zonlicht ontgonnen om zo het water verder op te warmen.

Dit zorgt er ook voor dat minder zonlicht het zwembadwater zelf bereikt, wat algenvorming tegengaat en chloorverbruik beperkt.

Zelfs verdamping van het water verminderd hierdoor. 

VERWARMING

~

Geniet u graag wat langer van het zwemseizoen?

Passieve verwarmingsystemen zoals een solarrolluik of zonneboiler leveren pas rendement bij warm zonnig weer.

Als u graag vroeg in het seizoen begint te zwemmen of  zo lang mogelijk wilt blijven zwemmen opteerd u beter voor een warmtepomp of een warmtewisselaar.

Wij overlopen uw noden en verwachtingen en stellen een correct systeem voor.

Wij ontwerpen binnen het budget van de klant een technische installatie die aan alle wensen beantwoord.